Verjaardagsfeest

Het vieren van een verjaardag kan thuis, maar brengt veel werk met zich mee. Voor een uniek verjaardagsfeest kunt u ook bij ons terecht! Wij nemen alle zorgen uit handen, van het versturen van de uitnodigingen tot het bestellen van de taart.

 

Uitnodigingen

 

Of u nu veel of weinig gasten wilt uitnodigen, wij kunnen u het hele traject uit handen nemen. U levert de lijst met adresgegevens aan, dan zorgen wij ervoor dat alle gasten netjes en op tijd een uitnodiging ontvangen. Ook een E-mailing/E-card behoort tot de mogelijkheden.

 

Eten en drinken

 

Als u thuis een verjaardagsfeest organiseert moet u alles zelf regelen. Van de schotel met salades tot het stokbrood, de frietjes en het toetje.

 

Als u in Bollee uw verjaardagsfeest viert, zorgen wij voor een passend buffet met een feestelijk tintje. Uiteraard wordt de taart niet vergeten, deze kunnen wij geheel op maat laten maken.

 

Servies

 

Heeft u genoeg servies in huis voor een verjaardagsfeest waarop 500 man komt? Nee? Wij wel. Wij hebben tevens de middelen om al dat servies, gevuld met allerlei lekkers, op een originele manier aan uw gasten te serveren.

 

Muziek en entertainment

 

Om van uw verjaardag een groot feest te maken, kunnen wij zorgen voor elke beschikbare vorm van entertainment.